Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Evenimente

Dumnezeu face cunoscute vremurile de pe urmă!

Având în vedere tot ce se întâmplă în lume, oamenii nu se pot abține să nu se întrebe ce le rezervă viitorul. Va exista vreodată pace pe pământ? Cât timp va mai trăi lumea sub amenințarea terorismului? Este la orizont un lider mondial?

Dumnezeu ne-a dat deja răspunsuri la aceste întrebări în cartea lui Daniel, care prezintă planul Său pentru „vremurile de pe urmă“. De fapt, când înțelegi prorociile din cartea lui Daniel, toate celelalte prorocii din Biblie se vor potrivi într-un anumit loc din acest plan.

Dacă vrei să înțelegi viitorul, dacă vrei să știi ce se va întâmpla în „zilele de pe urmă“, acest studiu al prorociilor din cartea lui Daniel te va ajuta să descoperi răspunsurile.

Această serie de studii biblice de 40 de minute, concepute de Kay Arthur împreună cu echipa de la Precept Ministries International abordează teme importante în lecții scurte, ușor de făcut, pe care le poți folosi personal sau ca membru al unui grup de studiu. Fiecare carte din această serie conține șase studii de 40 de minute fiecare, concepute să te conducă în Cuvântul lui Dumnezeu prin studiul biblic inductiv. Nu există teme de casă, așa că toți membrii grupului pot parcurge lecția împreunã în același timp. Alătură-te celor ce fac aceste studii, care îți vor revoluționa gândirea – și viața.


adv3