Utimele

Sesiunea I Ioan, Surduc 2018
Category: Știri

Sesiunea I Ioan, Surduc 2018

Dragi profesori, în perioada 5-16 Februarie 2018, la Centrul de Studi Biblice  Surduc - România, se va desfășura următoarea sesiune de nivel II. Această sesiune, va fi condusă de către învățătorii noștri scumpi Mia și Costel Oglice. În exclusivitate se v-a preda noul curs de studiu biblic în baza primei Epistole a lui Ioan. Cum poți ști că ai viața veșnică? De unde știi dacă ești cu adevărat născut din nou? Ce înseamnă să fii sfânt,  să-L iubești pe Dumnezeu? Acest curs de studiu biblic abordează aceste subiecte, care sunt elemente fundamentale ale credinței creștine.

În premieră pentru profesorii de engleză, se v-a preda manualul English For a New Life for Kids și metode de predare a Evangheliei și a englezei pentru copii. Această sesiune va fi predată de către Rebecca Mărgescu.

Pentru mai multe informații puteți să apelați la aceste date de contact: Telefon 0721840426, 0722436143, email: romprecept@gmail.com.

Vă așteptăm cu mult drag!

Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Evenimente

Echipa - Precept Ministries România

Misiunea lucrării Precept Ministries România este zidirea sufletească a oamenilor în Cuvântul lui Dumnezeu.

Viziunea lucrării Precept  este  formarea de  ucenici demni de urmat ai lui Isus Hristos, prin studiul inductiv al Bibliei, având o concepţie biblică despre lume şi slujind cu credincioşie biserica, prin puterea Duhului Sfânt.

Scopul  misiunii Precept Ministries Eurasia este să ducă întotdeauna oamenilor, de pretutindeni, oriunde s-ar afla, indiferent de limbă și vârstă, un singur mesaj - Biblia, și o singură metodă - studiul inductiv, spre slava lui Dumnezeu!

Vizitați-ne și pe Facebook!