Utimele

Oferă nădejde celor cu inima frântă | de Costel Oglice
Category: Știri

Oferă nădejde celor cu inima frântă | de Costel Oglice

    Depresia este o stare sufletească reală cu care se luptă mulți oameni. Depresia a atins viața multor oameni și chiar și viața unor lideri din Biblie, ca de exemplu Moise, Ilie, David, Iov. Abrham Lincoln, al șaisprezecelea președinte al Statelor Unite, s-a luptat și el cu depresia,  dar în autobiografia sa el scrie că în situații dificile întodeauna deschidea Biblia ca să-și liniștească inima. Depresia este starea psihică a unei persoane caracterizată de incapacitatea de-a se concentra, insomnie, pierderea pofetei de mâncare, sentimente de tristețe adâncă, vinovăție, neputință, lipsă de speranță și gânduri de moarte. Trăim într-o lume fără nădejde și depresia este rezultatul emoțional produs de această realitate. Ceea ce poate schimba sensul vieții distruse de efectele depresiei este nădejdea în Dumnezeu și în Cuvântul Său.

Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Evenimente

Echipa - Precept Ministries România

Misiunea lucrării Precept Ministries România este zidirea sufletească a oamenilor în Cuvântul lui Dumnezeu.

Viziunea lucrării Precept  este  formarea de  ucenici demni de urmat ai lui Isus Hristos, prin studiul inductiv al Bibliei, având o concepţie biblică despre lume şi slujind cu credincioşie biserica, prin puterea Duhului Sfânt.

Scopul  misiunii Precept Ministries Eurasia este să ducă întotdeauna oamenilor, de pretutindeni, oriunde s-ar afla, indiferent de limbă și vârstă, un singur mesaj - Biblia, și o singură metodă - studiul inductiv, spre slava lui Dumnezeu!

Vizitați-ne și pe Facebook!