Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Se anunță înscrierea la Facultatea de Jurnalism a Școlii Internaționale de Misiune

Facultatea de Jurnalism, din cadrul Școlii Internaționale de Misiune, organizată de Eurasia Precept Ministries din Republica Moldova, are ca scop să echipeze creștinii cu cele mai avansate cunoștințe pentru vestirea Evangheliei prin mijloacele mass-media.

 

”Școala Internațională de Misiune a devenit o mare binecuvântare pentru viața și slujirea mea. Câțiva ani în urmă Dumnezeu ne-a pus pe inimă să lansăm un ziar creștin pentru locuitorii din sudul Moldovei. Dar pe parcurs am întâmpinat multe probleme din lipsă de cunoștințe și experiență. De aceea, când am aflat despre Școala Media, am înțeles că este exact de ce aveam nevoie și a fost un răspuns la rugăciunile mele. Am învățat aici să scriu corect articole pentru ziar și să disting tipurile acestora, ziarul devenind mult mai atractiv pentru cititori”, a spus Snejana Diulgher, studentă anul III, Republica Moldova.

Studenții învață cum să proiecteze, lanseze și administreze site-uri pentru biserici, misiuni și organizații creștine, cum să utilizeze rețelele de socializare, să scrie articole de calitate, să producă știri, să fotografieze și să filmeze profesionist.

”Îmi place că tot ce învățăm suntem trimiși să aplicăm în practică imediat. Mă rog ca Dumnezeu să-i răsplătească pe profesorii dedicați pentru toată investiția pe care o fac în viețile noastre”, a mărturisit Alexandru Maico, student anul III, cameraman la Moldova Creștină TV.

Facultatea este dotată cu echipament performant de ultima generație. Profesorii care predau la facultate sunt jurnaliști și tehnicieni creștini cu experiență bogată în domeniu, atât din Republica Moldova, cât și de peste hotare. La școală pot să aplice toți doritorii care au atins vârsta de 18 ani și au intrat în legământ cu Domnul Isus Hristos prin apa botezului. Studiile la Școala Internațională de Misiune Precept Ministries Eurasia durează 3 ani, în lunile de vară.

În anul 2015 studiile vor avea loc în perioada 23 iunie - 23 august, în încinta bazei de odihnă a companiei “MoldTelecom”.

Costul integral de participare la Școala Internațională de Misiune, pentru două luni de vară, constituie $1500. Vor fi oferite câte 10 burse de școlarizare. De la studenții care se vor califica pentru a beneficia de școlarizare se solicită contribuția de 400$.

Pentru a deveni student al Școlii Internaționale de Misiune este nevoie de completarea formularului de aplicare cu datele personale, după care trebuie expediat conținutul la e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Formularul de aplicare poate fi descărcat accesând acest link.

Detalii la tel. (+373) 69966779

Sursa: www.moldovacrestina.md