Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Se anunță înscrierea la facultatea de Taekwon-do pentru anul de studii 2015 la Școala Internațională de Antrenori Sportivi

Școala Internațională de Misiune anunță înscrierea la facultatea de Taekwon-do pentru anul de studii 2015, care se va desfășura în perioada 23 iunie - 23 august. Programul școlii este prevăzut pentru trei ani, timp de două luni, în fiecare vară în Republica Moldova.

 

În anul 2012 a fost înființată facultatea de Taekwon-Do și are deja primii absolvenți care desfășoară activitate de misiune și fac ucenici prin intermediul sportului. Fiecare activitate a lor este însoțită de predarea Bibliei după metoda inductivă.

Timp de două luni studenții au parte de un program intensiv care include zilnic două antrenamente, studierea Scripturilor și teoria sportului. Astfel, la sfârșitul primului an, studenții facultății de Taekwon-Do vor însuși primele 5 nivele din Taekwon-Do și vor studia mai multe cursuri biblice inductive. La încheiere, discipolii vor susține examenul la centură verde după primul an și la centură neagră I dan, după anul III - ultimul an de studii.

Un mare accent se pune pe practica misiunii creștine. În programul școlii sunt incluse 3 călătorii misionare. Astfel, studenții acumulează experiență pe terenul de lucru.

    Studenții sunt pregătiți de profesori calificați. Instructorii de Taekwon-Do sunt deținători ai centurii negre, 6, 5, 4 și 3 Dan cu o experiență bogată didactică și de vestire a Evangheliei, misionari, care duc lucrarea în alte țări. Instructorii sunt învingătorii multiplelor campionate naționale, internaționale și mondiale. Viitorii antrenori sunt pregătiți pentru a face misiune creștină în localitățile lor, prin predarea Bibliei după metoda inductivă și antrenamente sportive.

La școală pot să aplice toți doritorii care au atins vârsta de 18 ani și au intrat în legământ cu Domnul Isus Hristos prin apa botezului. Studiile la Școala Internațională de Misiune Precept Ministries Eurasia durează 3 ani, în lunile de vară. În anul 2015 studiile vor avea loc în perioada 23 iunie - 23 august, în încinta bazei de odihnă a companiei “Moldtelecom”.

Costul integral de participare la Școala Internațională de Misiune, pentru două luni de vară, constituie $1500. Vor fi oferite câte 10 burse de școlarizare pentru toate facultățile. De la studenții care se vor califica pentru a beneficia de școlarizare se solicită contribuția de 400$.

Pentru a deveni student al Școlii Internaționale de Misiune este nevoie de completarea formularului de aplicare cu datele personale, după care trebuie expediat conținutul lui la email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Formularul de aplicare îl puteți descărca accesând linkul dat.

Detalii la tel. (+373) 69966779.

Sursa: www.moldovacrestina.md