Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Școala Internațională de Misiune anunță înscrierea la Facultatea de Fotbal pentru vara 2015

Facultatea de fotbal a Școlii Internaționale de Misiune organizată de Eurasia Precept Ministries din Moldova își desfășoară activitatea de doi ani. În acești ani au fost pregătiți 15 antrenori misionari prin fotbal. Timp de două luni toți ei sunt bine pregătiți cum să antreneze copii de la cele mai mici vârste.

 

Programul este alcătuit în așa fel încât antrenorii să cunoască bine cum să antreneze copii de 8 ani pînă la 18 ani. De asemenea, studenții trec o pregătire pentru a putea preda la cea mai înaltă calitate Sfintele Scripturi. Astfel, în cele două luni de studii fiecare student trece cel puțin 5 cursuri de studiu biblic inductiv.

Un mare accent se pune pe practica misiunii creștine. În programul școlii sunt incluse 3 călătorii misionare.

Studenții sunt pregătiți de antrenori și profesori calificați. Toți antrenorii sunt posesori ai licențelor naționale și internaționale și o bogată experiență în facerea de ucenici. Antrenorii Facultății de Fotbal predau la școlile sportive specializate de fotbal din țară și conduc cluburi de fotbal care participă la diverse turnee naționale.

Toți cei care au venit și au învățat cum să folosească fotbalul pentru a educa și a crește o nouă generație de sportivi cu frică de Dumnezeu și dragoste pentru aproapele său, au mărturisit că școala a avut un mare impact asupra vieții lor și au învățat cum să antreneze copii începând cu cele mai fragede vârste până la vârsta majoratului. Cu ajutorul acestei școli am învățat cum să antrenez copiii. Am rămas uimit de exemplul frumos de creștini adevărați al instructorilor mei. În special am fost marcat de comportamentul antrenorului care s-a purtat ca un părinte cu noi. La școală am învățat cum se fac ucenici și imediat am mers acasă, în satul meu, unde am format un grup de 40 de copii pe care îi învăț Sfintele Scripturi și așa lucrez la plantarea bisericii, a mărturisit unul din studenții școlii.

La școală pot să aplice toți doritorii care au atins vârsta de 18 ani și au intrat în legământ cu Domnul Isus Hristos prin apa botezului. Studiile la Școala Internațională de Misiune Precept Ministries Eurasia durează 3 ani, în lunile de vară. În anul 2015 studiile vor avea loc în perioada 23 iunie - 23 august, în încinta bazei de odihnă a companiei “Moldtelecom”.

Costul integral de participare la Școala Internațională de Misiune, pentru două luni de vară, constituie $1500. Vor fi oferite câte 10 burse de școlarizare pentru facultatea de fotbal. De la studenții care se vor califica pentru a beneficia de școlarizare se solicită contribuția de 400$.

Pentru a deveni student al Școlii Internaționale de Misiune este nevoie de completarea formularului de aplicare cu datele personale, după care trebuie expediat conținutul la e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Formularul de aplicare poate fi descărcat accesând acest link.

Detalii la tel. (+373) 69966779.

Sursa: www.moldovacrestina.md