Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Sesiunea Judecători, 1-12 Februarie 2016

tAstazi, la fel ca in zilele judecatorilor, fiecare face ce îi place. Absoluturile par să fi disparut, normele morale sunt batjocorite şi mulţi oameni se simt apasaţi. Există vreo speranţă? Unde este Dumnezeu? Răspunsul îl poți găsi venind la sesiunea din 1-12 Februarie 2016, unde se va studia cursul Judecători, vei primi răspunsul lui Dumnezeu pentru timpurile de apatie, apostazie și anarhie. Vei privi la viețile luptătorilor din Judecători, iar ei vor deveni și pentru tine un exemplu, ei au făcut o schimbare în societatea în care au trăit atunci cînd au ascultat de poruncile lui Dumnezeu.

Sesiunea va avea loc în cadrul centrului de studii biblice indcutive din Surduc - România și va fi predată de Mia și Costel Oglice.

Cartea aceasta ”Judecători” este prima carte pe care eu am studiat-o inductiv, dar așa de mult se potrivește cu zilele noastre. Pe vremea Judecătorilor fiecare făcea ce dorea ca și azi, fiecare face ce vrea. Situația morală este ca și pe vremea judecătorilor. (Mia Oglice)

În prima jumătate a lunii februarie vom studia aici la Centrul de la Surduc cartea Judecători, o perioadă de 350 de ani în viața unui popor, în care fiecare făcea ce voia. Ne vom gândi că se referă la faptul că lumea trăiește cum vrea, dar nu acesta este cazul în cartea Judecători. Poporul lui Dumnezeu făcea ce voia, pentru că în vremea aceea nu este un împărat în Israel. Există un Împărat în cer, nu pe pământ. Ei au crezut că ce le place lor, Îi place și lui Dumnezeu. Fiecare avea ideile lui și cerea binecuvântare. Poporul a strigat și a cerut ajutor de la Dumnezeu și Dumnezeu a fost, dar nu cu poporul, ci cu Judecătorul. Dar, cu părere de rău, după moartea judecătorului, ei reveneau în același ciclu - să facă ce vrea el în Numele lui Dumnezeu. Sfânta Scriptură ne arată care sunt capcanele celor care cred că trăind cum vor ei înaintea lui Dumnezeu, Dumnezeu îi va binecuvânta. Acești 350 de ani de istorie repetată ne arată care sunt aceste capcane și cum noi să ieșim și să ne întoarcem la Împăratul. (Costel Oglice)

Pentru mai multe informații puteți să aplați la aceste date de contact: Telefon 0721840426, email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vă așteptăm cu drag!

 

Vizitați-ne și pe Facebook!