Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Sesiunea de iarnă și pregătirea profesorilor de școli duminicale - Surduc 2017

       În perioada 30 ianuarie - 10 Februarie 2017, la Centrul de Studii Biblice Surduc-România, va avea loc  sesiunea de iarnă, care va fi coordonată de Mia și Costel Oglice. La această sesiune se va preda cursul de studiu biblic inductiv: "Sexualitate din perspectiva Bibliei".

Acest curs de studiu abordează învăţătura  Bibliei cu privire la sexualitate. În contextul vremurilor pe care le trăim, este deosebit de important pregătirea liderilor spirituali care să poată preda acest curs în rîndul tinerilor, astfel  ca ei să primească o educaţie sexuală bazată pe adevărul Cuvântului lui Dumnezeu.

    În acest curs sunt abordate următoarele subiecte: De ce a creat Dumnezeu sexul? De ce este importantă păstrarea virginităţii până la căsătorie? Care sunt consecinţele relaţiilor sexuale în afara căsătoriei? De ce sexul provoacă adeseori sentimente de ruşine şi vinovăţie? Ce să faci când gândurile te îndreaptă spre sex? Poate sexul să fie cu adevărat minunat? Cartea poate fi studiată şi este actuală atât pentru cuplurile căsătorite, cât şi pentru cei necăsătoriţi.

   Pe lîngă sesiunea Sexualitate din perspecvita Bibliei, învățătorii Mia și Costel Oglice, vor face o pregătire și profesorilor de școli duminicale, la care le vor preda în exclusivitate noul curs de studiu pentru copii din seria descoperă tu însuți, cursul 2 Timotei - Cum să devii campionul lui Dumnezeu. Acest manual  este un ghid excepțional pentru învățătorii de școală duminicală sau pentru cei care lucrează cu copii în cluburi de copii sau predau în școli. Toți profesorii de școli duminicale sunt așteptați cu bucurie la această pregătire.

Pentru mai multe informații puteți să apelați la aceste date de contact: Telefon 0721840426 (Magda Iluță), 0722436143 (Gigel Olariu), email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Dumnezeu să vă binecuvânteze, vă așteptăm cu drag și bucurie!

Vizitați-ne și pe Facebook!