Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Conferință Pastorală 8 - 11 Mai, Surduc 2017

     Dragi prieteni, sunteți invitați la conferința pastorală care va avea loc la Centrul de Studii Biblice Surduc - România. Conferința va fi condusă  de catre Mia și Costel Oglice, care slujesc în Misiunea Precept Ministrires International de 33 ani, zidind poporul Domnului în Cuvântul lui Dumnezeu prin metoda inductivă, învățând cum să slujim dedicați în biserică și cum să facem ucenici în puterea Duhului Sfânt. 

 

     Deja de 20 ani, organizam conferințe pentru păstori împreună cu pastorul nostru Wayne A. Barber, dar Domnul l-a chemat acasa pe 29 august 2016. În acest an la conferință vom studia cartea Galateni care are drept subiect: Am fost răstignit împreună cu Hristos, şi trăiesc dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine. Şi viaţa, pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu care m-a iubit şi S-a dat pe Sine însuşi pentru mine Galateni 2:20.  

    Acest studiu a fost propus de pastorul Wayne Barber în  anul 2016. Această epistolă ne ajută să înțelegem că a trai în har și prin har e posibil doar prin credință, la calauzirea Duhului Sfint și intelegând acest adevăr viețile noastre nu vor mai fi conduse de îndemnurile firii noastre. Astfel toată lauda va fi a Domnului care lucrează în noi și prin noi în puterea Lui. Conferința se va începe pe data de 8 mai cu cina și se va termina pe 11 mai cu prînzul. Va rugăm să confirmați participarea la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. De asemenea, puteți contacta pe pastorul Gigel Olariu în România la  numărul de telefon +40 722 426 143 sau la adresa de e-mail :This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Rugăciunea nostra este ca Domnul să ne binecuvânteze în acest timp! Așteptăm sa ne vedem!

Cu dragoste și rugaciune, Mia și Costel Oglice!

Vizitați-ne și pe Facebook!