Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Sesiunea IV - ȘCOALA TIMOTEI, Surduc 2017

În perioada 2-13 Octombrie se va desfășura următoarea  sesiune care va  avea loc  la Centrul de Studii Biblice, Surduc - România. Sesiunea va fi condusă de către învățătorii noștri, Mia și Costel Oglice cu scopul de a transmite viziunea și de  a echipa profesori și lideri care predau sau vor preda în cadrul Școlii Timotei. 

    Școala Timotei, este un program al Institutului de Studiu Biblic Inductiv din Eurasia destinat adolescenților creștini, care doresc să fie pregătiți și echipați pentru viață și lucrare. Programul școlii a fost scris și bine gîndit de Institutul de Studiu Biblic Inductiv ca răspuns la o nevoie mare în lumea creștină evanghelică de a investi intensiv în adolescenții și tinerii creștini. Acest Institut este renumit în întreaga lume pentru succesul în pregătirea liderilor eficienți în lucrarea de ucenicizare. Programul include 6 module principale, pe parcursul a 2 ani, a cîte 3 cursuri de studiu biblic la fiecare sesiune, activități practice și oportunități suficiente pentru tineri să se decidă pentru o viață dedicată Domnului.

   În cadrul acestei pregătiri se va predat sesiunea a 4-a și se vor studia două cursuri de studiu biblic, cursul 1 Petru care are drept scop să răspundă la întrebarea – Cum să rămânem tari când suntem încercați? Suferinţele, necazurile şi persecuţiile dovedesc credinţa şi aduc slavă lui Dumnezeu. Încercercările și clipele dificile fac parte din viața oricărui om, oricărui creștin, tocmai aceste situații sunt cele care ne testează și ne fac să ne apropiem și mai mult de Dumnezeu care ține totul în control.De asemenea Petru prin această epistolă vrea să ne amintească și să ne adeverească că harul de care ne-am alipit este adevăratul har.

    Al doilea curs care va fi parcurs este cursul de 40 de minute: Cum să fii un mentor după voia lui Dumnezeu, scopul acestui curs este ca să ne facă să înțelegem că atât în societatea în care trăim, cât şi în biserică există astăzi o mare nevoie de conducători spirituali, îndrumători sau mentori. Noi toţi ne naştem copii şi începem de îndată călătoria spre maturitate. Şi, la fel ca într-o călătorie obişnuită, în procesul dezvoltării noastre avem nevoie de ajutorul unui mentor, unul care a umblat deja pe această cale şi o cunoaşte. Prin acest curs de studiu vom fi ajutați  și motivați ca să ne luăm în serios rolul de mentor acolo în locul în care ne aflăm, ajutându-i pe oamenii din jurul nostu să devină tot mai maturi, mai asemănători lui Hristos.

Pentru mai multe informații puteți să apelați la aceste date de contact: Telefon 0721840426 (Magda Iluță), 0722436143 (Gigel Olariu), email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Dumnezeu să vă binecuvânteze, vă așteptăm cu mult drag!

Vizitați-ne și pe Facebook!