Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Evenimente

Lansarea programului de tastare rapidă - SCRIPTA

În Republica Moldova, în cadrul Festivalului Precept Ministries Moldova 2014, a avut loc lansarea noii versiuni de tastare a programului Scripta. Cu ajutorul acestui program peste 20.000 de utilizatori din diferite țări au beneficiat de avantajele programului Scripta, pentru a învăța să tasteze cu toate 10 dejete, rapid și eficient. Scripta este singurul program de tastare în limba romînă care este bazat pe Evanghelia după Marcu ca și material didactic, astfel utilizatorul nu doar învață a tasta ci învață și Cuvântul lui Dumnezeu.

În cadrul lansării au fost prezentate schimbările, benefiicile și îmbunătățirile pe care le are noua versiune, astfel programul a fost adaptat la un alt nivel de funcționalitate și design. Eduard Rudoi profesor în cadrul "Școlii de computere ScripTehInfo", a mai prezentat pașii de parcurgere a programului și noua obțiune în care sunt încorporate imagini cu pozițiile degetelor la tastarea tuturor tastelor.

Desemenea, după tastarea ficărui test programul oferă posibilitatea utilizatorului să-și analizeze lucrul elaborat printr-o statistică, arătând cum a evoluat de la test la test. După fiecare lecție parcursă veți putea viziona video promoțional pentru "Școala ScripTehInfo", materialele de la Precept și pentru alte școli, cluburi creștine, unde se studiază Cuvântul lui Dumnezeu după Metoda Inductivă. 

Persoanele prezente la lansare au beneficiat de versiunea precedentă ei fiind deja motivați și mulțumiți de avantajele de care au beneficiat, astfel au rămas motivați și încântați de versiunea nouă, prezentând dorință și interes pentru a parcurge noul program adaptat.

Program Scripta, a fost elaborat pentru a putea putea fi utilizat pentru cele mai folosite sisteme de operare: Windows, Mac OSX, și Ubuntu. Pentru a downloada versiunea pentru windowos accesați acest link.

Profesorii de la "Școala ScripTehInfo", și-au exprimat mulțumirea și respectul față de drectorii "Precept Minisstries Euroasia", Mia și Costel Oglice care întodeauna ea încurajat și susținut în lucrarea pe care o fac prin intermediul Tehnologiilor Informaționale. Un rol deosebit în relizarea acestui nou proiect la avut directorul "Școlii de computere Scriptehinfo", Vasile Filat și profesorii din cadrul școlii, Artur Boicu și Eduard Rudoi.

sursa: www.scripteh.info

 


Vizitați-ne și pe Facebook!