Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Evenimente

Facultatea de Taekwon-do a Școlii de Misiune prin Sport IMS

Școala Internațională de Misiune anunță înscrierea la facultatea de Taekwon-do pentru anul de studii 2016, care se va desfășura în perioada 21 iunie - 21 august. Programul școlii este prevăzut pentru trei ani, timp de două luni, în fiecare vară în Republica Moldova, în incinta bazei de odihnă "Moldtelecom".

   În anul 2012 a fost înființată facultatea de Taekwon-Do și are deja primii absolvenți care desfășoară activitate de misiune și fac ucenici prin intermediul sportului. Fiecare activitate a lor este însoțită de predarea Bibliei după metoda inductivă. Timp de două luni studenții au parte de un program intensiv care include două antrenamente zilnice, studierea Scripturilor și teoria sportului. Astfel, la sfîrșitul primului an, studenții facultății de Taekdon-do vor însuși primele 5 nivele din Taekwon-do și vor studia mai multe cursuri de studiu biblic inductiv. La încheiere, discipolii vor susține examenul la centura verde după primul  an șo la centura neagră I dan, după anul III- ultimul an de studii. Un mare accent se pune pe practica misiunii creștine.

    Studenții sunt pregătiți de profesori calificați. Instructorii de Taekwon-do sunt deținători ai centurii negre VI, V, IV, III,  Dan, cu o experiență bogată didactică și de vestre a Evangheliei, misionari, care duc lucrarea în alte țări. Insturctorii sunt învigătorii multiplelor campionate naționale, internaționale și mondiale. Viitorii antrenori sunt pregătiți pentru a face misiune creștină în localitățile lor, prin predarea Bibliei după metoda inductivă și antrenamente sportive La școală pot să aplice toți doritorii care au atins vârsta de 18 ani și au intrat în legământ cu Domnul Isus Hristos prin apa botezului. Pentru a deveni student al Școlii de Misiune prin sport este nevoie de completarea formularului de aplicare cu datele personale după care trebuie de expediat la email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Formularul de aplicare îl găsiți aici.