Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Evenimente

Sesiunea "Daniel", o binecuvântare pentru toți participanții!

La Centrul Euro-Asiatic de Studiu Biblic Inductiv din România,  se desfășoară de la începutul lunii octombrie sesiunea "Daniel" și "Istoria poporului Israel", această sesiune reprezintă un timp eficient de pregătire pentru profesorii din cadrul lucrării Precept. 

Sesiunea a fost planificată și este condusă de directorii Precpet Ministries Euroasia, Mia și Costel Oglice, care și-au pus ca scop să pregătească și să echipeze cu Cuvântul lui Dumenzeu  pe toți cei care vor veni la sesiune.

La această sesiune au venit  un număr de 60 de lideri din mai multe țări precum:  România, Republica Moldova, Polonia, Russia, Ucraina, Norvegia și Siberia. Toți acești lideri predau Cuvântul lui Dumnezeu sub conducerea învățătorilor Mia și Costel Oglice care pregătesc acești lideri și la această sesiune.

Profesorii veniți la sesiune, studiază cursul "Daniel" și "Istoria poporului Israel". Pe lîngă programul de sesiune, planficări ce țin de lucrare, cei prezenți la sesiune au avut parte din nou de o experiență frumoasă ca și la celelalte sesiuni, bucuria de a merge în Surduc și de a vorbi oamenilor despre Dumnezeu. Astfel toți cei prezenți la sesiune s-au împărțit în mai multe echipe și au făcut o lecție cu oameniii care s-au arătat deschiși la discuții.

Tematica lecției a fost una actuală și o problemă cu care se confruntă foarte mulți oameni, profesorii au vorbit oamenilor din Daniel despre Suveranitatea lui Dumenzeu, despre felul cum Dumnezeu smerește pe cei mândri pănă ajung să-și vadă starea lor (exemplul împăratului Nebucadnețar), le-au arătat care este atitudinea unui om mândru, ce se poate întîmpla cu el, cum poate să își revină din starea de mândrie în care se află. Un om plăcut lui Dumnezeu este acel om care  triește în ascultare, recunoște Suveranitatea lui Dumnezeu și faptul că El este stăpîn pe viața fiecărui om în parte.

Viața lui Daniel, trăirea lui, relația lui cu Dumnezeu, înțelepciunea pe care o avea, ia captivat pe toți cei prezenți la sesiune, fiecare din ei au rămas motivați și impresionați de viața lui Daniel. Daniel a fost un tînăr ascultător, care s-a smerit sub mâna tare a lui Dumnezeu, astfel Dumnezeu la ridicat pentru ascultarea lui. Dacă dorești să îneveți să fii victorios în viață învață din exemplul lui Daniel și supune-te sub mîna Dumnezeului Atotputernic.