Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Evenimente

Conferința pentru femei, Surduc 2015

La Centrul Euro-Asiatic de Studiu Biblic Inductiv, Surduc-România, în perioada 13-15 Februarie 2015, a avut loc conferința pentru femei. La această conferință au participat 60 de femei din 25 de localități ale României. Conferința a fost coordonată de Mia Olgice, tematica conferinței a fost abordată din Calendarul 2015 cu subiectul: Umblarea în credincioșie, rugăciune și dragoste.

Femile care au venit la conferință au înțeles ce înseamnă credincioșia și faptul că Dumnezeu își ține promisiunile lui și este demn de toată încrederea . Ca și exemplu au analizat-o pe Estera care a trimis cuvînt de pace și credinioșie.

De asemenea, femeile au înțeles că o femeie credincioasă este o femeie a rugăciunii, astfel au planificat cu ocazia acestei conferințe, proiectul cu lanțul de rugăciune al surorilor. Exemplul Mariei Magdalena care la urmat pe Domnul Isus Hristos cu multă credinicioșie le-a motivat  ca să fie femei credincioase, pentru că credința adevărată iubește pe  Dumnezeu și pe aproapele.

Pe lîngă studiu biblic, femeile au petrecut timpul stînd în părtășie unele cu altele, petrecând timpul în rugăciune și astfel au rămas zidite și motivate ca să îl slujească pe Dumnezeu cu credinicioșie.