Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Evenimente

Școala TIMOTEI - pregătirea lucrătorilor creștini din adolescență

În ultimile luni, diferiți slujitori, dar mai ales cei care fac misiune prin sport, computere și limba engleză, s-au interesat dacă la Institutul de Studiu Biblic Inductiv este un program și posibilități pentru adolescenți, unde să fie pregătiți ca și lucrători în Evanghelie și pentru studiile lor ulterioare la Institut.

Directorii Institutului de Studiu Biblia Inductiv, Mia și Costel Oglice, anunță că, începând cu luna ianuarie a anului 2016, se lansează Școala TIMOTEI, care va activa în cadrul celor 83 de filiale din Eurasia ale Institutului de Studiu Biblic Inductiv.

Scopul școlii TIMOTEI este echiparea adolescenților și a tinerilor, care nu au atins încă vârsta de 18 ani, transformarea lor prin studierea profundă a Cuvântului lui Dumnezeu, participarea lor în lucrarea Evangheliei și pregătirea pentru studiile ulterioare la Institut. Programul este conceput pentru 2 ani și include 6 sesiuni a cîte 2 săptămâni fiecare.În primul an accentul va fi pus pe zidirea caracterului și vor fi studiate viețile caracterelor biblice. În al doilea an accentul va fi pus pe ucenicie.

Prima clasă va fi deschisă în Republica Moldova, la Chișinău, cu sesiunea care se va desfășura în perioada 4-16 ianuarie 2016. La această sesiune studenții vor studia profund și vor fi pregătiți să predea altora cursurile “Iosif” și “Doamne, învață-mă să studiez Biblia în 28 de zile”.

Studenți ai Școlii TIMOTEI pot deveni adolescenți și tineri care nu au atins încă vârsta de 18 ani, care sunt botezați și membri ai unei biserici locale. Pentru admitere este necesară prezentarea unei recomandări din partea pastorului bisericii locale.

Pentru informații contactați-ne la numărul la telefonul: 0721840426, sau email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..