Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Evenimente

Conferințe Pastorale, Surduc 2016

     Dorim să vă invităm și să vă aducem la cunoștință despre conferința anuală a păstorilor pe care o organizăm împreună cu pastorul Wayne Barber, la Centrul Surduc, Județ Timiș. Wayne Barber slujește ca păstor principal al bisericii creștine baptiste Woodland Park din orașul Chattanooga, statul Tennessee, SUA. Wayne Barber,  este vorbitor la conferințe naționale și internaționale pentru lucrătorii Evangheliei. Păstorii din întreaga lume beneficiază de abilitatea lui Wayne de a face viu Cuvântul lui Dumnezeu prin experiențele din viața zilnică împărtășite în mod onest și deschis.

    Wayne Barber colaborează cu organizația Precept Ministries, o colaborare frumoasă o are cu directorii misiunii Precept Ministries Eurasia,  Mia și Costel Oglice cu care va coordona  aceste conferințe,  unde se va studia cartea  Daniel.

   Prima conferință va avea loc pe data de 13 Aprilie pînă pe 16 Aprilie.  A doua conferință va începe pe data de 18 Aprilie ora 18:00  și se va încheia pe data de 21 Aprilie, ora 13:00. Pentru colaborare, administrare și alte informații vă rugăm contactați și confirmați participarea dvs la păstorul Gigel Olariu, tel. 0722 436 143 sau email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  Rugăciunea noastră este ca aceste conferințe să fie o experiență binecuvântată pentru toți participanții.  

Vă așteptăm cu drag!