Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Facultatea de Taekwon-Do a Școlii Internaționale de Misiune - Precept Ministries Eurasia

Școala de Misiune Precept Ministries Eurasia pregătește slujitori creștini pentru a face misiune prin sport și jurnalism. Fondată în anul 2012, școala a reușit să lanseze misionari, care fac ucenicie prin Taekwon-Do, Fotbal, Fitness, și Jurnalism în 16 de țări ale lumii.

 

La facultatea de Taekwon-Do studenții sunt instruiți conform programului tradițional ITF. În fiecare zi au loc 4 ore de antrenament și la încheiere absolvenții susțin examenul la centură neagră I Dan cu certificat eliberat de Federația Internațională de Taekwon-Do. Misionarii sunt pregătiți în calitate de antrenori și echipați cu toată experiența necesară pentru lucrarea de misiune prin sport.

Școala pune un accent sporit pe studierea aprofundată a Sfintelor Scripturi după metoda de studiu biblic inductiv și pregătirea lucrătorilor creștini pentru predarea și predicarea Cuvântului lui Dumnezeu. Pe parcursul școlii, studenții studiază 20 de cursuri biblice după metoda inductivă.

Studiile la Școala Internațională de Misiune Precept Ministries Eurasia durează 3 ani și se desfășoară în Republica Moldova. În vara anului 2016 studiile vor fi în perioada 21 iunie - 21 august. Doritorii de a se înscrie la facultatea de Taekwon-do, pot să se adreseze la email - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Sursa: www.moldovacrestina.tv