Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Evenimente

Bucuria de a lucra pentru Domnul!

Valeriu Moisei, este un lucrător activ în cadrul lucrării Precept Ministries, pentru oportunitatea de a vesti Evanghelia, este gata să meargă oriunde și să folosească orice activitate  ca să îl facă cunoscut pe Hristos celor mici și celor mari. 

Una din oportunitățile pe care le-a foslosit ca oamenii să audă despre Hristos, a fost printre jucătorii de fodbal care  joacă fodbal între biserici, la aceste meciuri vin mulți participanți care nu-L cunosc pe Domnul Isus Hristos ca Domn, astfel ei au posibilitatea să audă Evanghelia. 

O altă lucrarea care îi aduce multă bucurie și împlinire lui Valeriu, este posibilitatea de a le sluji oamenilor din biserici și de a merge la ei ca să îi învețe Cuvântul lui Dumenzeu. Valeriu merge  și învață Evanghelia pe oamenii din biserici, însă pune un accent important și pe pregătirea liderilor din  biserică, astfel anul acesta mai mulți  liderii din biserica din Vâșgorod Ukraina au beneficait de un seminar de studiu Biblic care a fsot predat de Valeriu Moisei.

Împreună cu soția sa Natalia, fac o lucrare deosebită cu copii din biserica Doxa Deo, având de fiecare dată un program distractiv, dinamic, activități educative, studiu biblic, astfel pentru copiind find un mare prilej de a învăța Evanghlia chiar de mici. Din poză se poate vedea atenția și încîntarea copiilor cu care îl ascultă pe Valeriu care este un învățător deosebit al Bibliei.

O activitate interesantă pe care puțin oameni ar faceo,   este tabăra de zi pe care Valeriu Moisei a organizat-o împreună cu familia lui chiar la el acasă. Astfel copii din satul Trușeni, mulți din ei colegi ai copiilor domnului Valeriu, au avut bucuria de a petrece o săptămână plină de activități interesante, și împreună au învățat cum să facă  alegeri pe care să nu le regrete  mai tărziu.

Valeriu Mosiei, și-a pus viața la dispoziția lui Dumnezeu, iar Dumnezeu prin el face lucrări mari.

În mâna cui este viața ta? La dispoziția cui stai zi de zi?