Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Evenimente

Conferința regională a surorilor! de Mia Oglice

La conferința regională a surorilor care a avut loc în Simeria în data de 10 octom­brie a.c. au participat aproape 100 de surori din Simeria, Deva, Hațeg, Hunedoara, Bocșa Mică, Teliuc, Hărău, precum și din alte sate din jurul orașului Simeria.

A fost o zi deosebită, sora Sanda Doboș împreună cu păstorul bisericii Florin, au organizat această întâlnire și ne-au primit cu o dragoste și ospitalitate care n-eau copleșit pe toate. Mulțumim tuturor celor care ne-au slujit. A fost o părtășie deosebită în jurul Cuvântului lui Dumnezeu. Tema predată la această conferință a fost: Trăirea în credincioșie - roada Duhului Sfânt. 

Surorile au răspuns cu bucurie la Cuvânt și și-au reînoit hotărârea de a sluji cu credincioșie Domnului. Iată cîteva mărturii ....

"Pentru mine această conferință a fost o mare încurajare, o oază în deșert. În mod special mulțumesc surorii Mia Oglice pentru mesaj, Domnul să o răsplătească și să o binecuvânteze".

"A fost această conferință, o mângâire, o speranță".

"La această conferință Cuvântul lui Dumnezeu m-a împrospătat prin exemplele eroilor credinței. Doresc să le urmez și eu exemplul".

"A fost extraordinar! Am învățat multe lecții utile pentru viața de zi cu zi și cât de important este ascultarea în credincioșie".

"Această conferință educativă m-a întărit și mi-a mărit credincioșia față de Domnul. Am hotărât să acord mai mult timp slujirii și  și studiului biblic”.

"Mi-a plăcut studiu și tema abordată. Am avut o părtășie deosebită cu surori dragi pe care le cunosc și cu altele cu care am zidit relații".

"La această conferință ne-am bucurat în Domnul. Mulțumim pentru învățătură, osteneală și mesajul transmis".

Mărturiile surorilor au fost o încurajare pentru mine.