Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Evenimente

Conferinţa femeilor de Zina Maghia

La Tulca, judeţul Bihor, conferința femeilor a avut loc în biserica baptistă Providența, care este condusă de fratele păstor Ghiță Chișe. Surorile au venit din Tulca, Salonta, Tinca, Gurbediu, iar sora Vlașin a venit din Arad. Pentru multe surori a fost ceva nou, așa ceva la Tulca nu s-a mai făcut de mult și ele au primit cu bucurie Cuvântul.

Conferința a însemnat o mare bucurie pentru  femei care  s-au mobilizat și au răspuns la invitație. Au pus preț pe Cuvântul lui Dumnezeu și au pus timp  deoparte ca să se ocupe de toate  pregătirile. Această conferință  a adus o mare mulțumire în inima femeilor față de  Mia Oglice, care a răspuns la  invitație și a fost gata să încurajeze femeile  prin Cuvîntul lui Dumnezeu. Această conferință a adus încurajare reciprocă, prin părtășie și mesajul studiului biblic ținut de sora Mia.

Iată câteva mărturii ale surorilor care au participat la această conferință. „Mulțumesc Domnului pentru ocazia de a participa la această întâlnire.

"Am înțeles că trebuie să particip mai des la astfel de conferințe și evenimente care ne înviorează spiritual și ne slujesc“.

„A fost o părtășie minunată, bucurie în Cuvânt și în rugăciune. La această conferință am primit hrană spirituală și vreau să transmit mai departe ce am primit”.

„Am fost motivată să trec prin încercări, să înțeleg perspectiva lui Dumnezeu și să nu am frică“.

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru această întâlnire, pentru eforturile surorilor care au organizat-o, pentru studiul biblic și puterea cunoașterii lui Dumnezeu”.

„A fost o mare încurajare, un balsam sufletesc, am fost motivată la slujire și implicare. Mulțumesc tuturor care ne-au oferit acest timp minunat”.

„Am fost încurajată de lecțiile studiate și de felul în care Dumnezeu mi-a vorbit personal”. Mulțumesc bisericii, echipei care a slujit și tuturor celor care au făcut posibilă această întâlnire.