Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Evenimente

Conferința liderelor de Mia Oglice

Subiectul conferinței a fost "Femei după inima lui Dumnezeu". Invitate speciale au fost Aniko Ujvari, președinta femeilor baptiste din Europa, Wies Dikstra, vicepreședintă și Margaret Brown, secretară. Aniko Ujvari a vorbit despre Lidia din Filipi, o femeie după inima lui Dumnezeu, iar Mia Oglice a vorbit despre Maria, mama Domnului Isus. Mărturii despre activitatea surorilor a prezentat Daniela Manea, comunitatea București, Livia Zdrânc, comunitatea de Sibiu, Alina Chibici, comunitatea Suceava. Wies Dikstra şi Margaret Brown au avut câte o mărturie. Lauda și închinarea au fost conduse de Mariana și Dorotea Caraman. Femeile prezente la conferină s-au bucrat de părtăși pe care avut-o și ospitalitatea cu care au fost primte.

Femeile au rămas mulțumite și încurajte și au împărtășit pentru Revsta Familia Creștină cîteva  mărturii: „Pentru mine această conferință a fost un har al Domnului, o hrană tare. Cuvântul Domnului m-a întărit și cântările mi-au dat bucurie”.

„Această întâlnire m-a motivat să stau în rugăciune pentru lucrarea la care m-a chemat Dumnezeu. Sunt mulțumitoare Domnului pentru venirea voastră la noi și pentru momentele minunate și plăcute pe care le-am petrecut împreună în Cuvântul lui Dumnezeu. Doresc ca El să mă umple cu dragoste și cu mai multă dedicare în lucrare”.

„Cu ocazia acestei conferințe am luat hotărârea să mă tem de Domnul Isus, să mă implic la fel ca Lidia și Maria, să nu mai lipsesc la astfel de întâlniri, ba chiar să aduc mai multe surori. Doresc ca întâlnirea din 3 noiembrie pentru Ziua internațională de rugăciune să fie un răsunet al acestei conferințe unde vreau să aduc mai multe surori”.

„Mulțumesc că ați adus o înviorare sufletească și ne-ați motivat să semănăm și noi credința în tinerii din biserica noastră. Domnul să facă să avem o inimă deschisă pentru Cuvântul Său și să fim o lumină în casele noastre”.

„Mulțumesc Domnului pentru participarea la această conferință care m-a încurajat, m-a motivat să mă predau Lui din toată inima şi să-L slujesc pe El și pe alții. Conferința a adus o mare înviorare inimii mele. Vă mulțumim!”

„Conferința m-a ajutat să înțeleg încă o dată că lucrarea pe care o fac este în conformitate cu voia lui Dumnezeu, slăvit să fie El!”

„M-am bucurat să întâlnesc la această conferință multe surori dragi și să o cunosc și pe sora Mia despre care am auzit de multe ori și pentru care m-am rugat. Mulțumesc Domnului pentru lucrările care se fac prin dânsa și celelalte surori în țara noastră. Domnul să binecuvânteze această lucrare”.

„Mulțumiri fire aduse lui Dumnezeu căci mi-a pus pe inimă să nu lipsesc de la această întâlnire a surorilor. Mă bucur pentru surorile care au venit la noi, pentru reprezentantele Federației Baptiste Europene a Surorilor cât și pentru sora Mia și celelalte lidere din țară, care ne-au încurajat din Cuvântul lui Dumnezeu să devenim femei asemănătoare Lidiei și Mariei. Dorim ca Domnul să ne folosească în lucrare pentru lărgirea Împărăției Lui”.

„Am înțeles din nou că Dumnezeu nu ne părăsește niciodată; El este cu noi în toate împrejurările vieții – şi în cele bune şi în cele mai puțin bune. Am fost încurajată să rămân în dependență totală de El. Mulțumesc Domnului pentru încurajarea și mângâierea de care am avut parte prin această conferință”.

         Conferința de la București a fost o motivare și încurajare pentru surorile din Bucureşti și pentru cele care au venit din afara Bucureștiului, cât și pentru echipa de femei lidere care reprezintă Federația Baptistă Europeană a Surorilor. Mulțumim Domnului deoarece am văzut şi de data aceasta că părtășia, rugăciunea şi Cuvântul lui Dumnezeu ne unesc, ne apropie una de alta și pe toate de Dumnezeu, ca femei după inima Lui.