Cunoaște pe Domnul

Mai Profund ,


Trăiește

Diferit .


“Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele, și o lumină pe cărarea mea.”

Psalmul 119:105

1 Samuel

    Când ți-ai vărsat ultima dată inima înaintea lui Dumnezeu? Când ți-ai prezentat înaintea Lui dorul inimii tale? Când ți-ai plâns durerea datorată dezamăgirii tale și apoi, într-o încredere copilărească, ai lăsat totul în seama Lui? Cartea 1 Samuel începe cu o inimă chinuită în mijlocul unei națiuni suferinde pentru că oamenii nu-L cunooteau pe Dumnezeu așa cum ar fi trebuit să-L cunoască, nici nu I se închinau în duh și adevăr. Întâi Samuel începe în acest fel, dar nu se încheie tot așa!

    Cartea 1 Samuel îl scoate pe poporul lui Dumnezeu din ciclul întunericului și al înfrângerii și îl duce înainte în împlinirea scopului și planului Său. Urmărind înaintarea lui Israel prin istorie, vei învăța cum poți înainta și tu, și vei putea înțelege lecțiile pe care Dumnezeu le-a inclus în această relatare a istoriei lui Israel, pentru tine și pentru alții. Studiul conține opt lecții și vei face pași importanți în viața ta de credință dacă îți vei face partea care îți revine și vei căuta să te înfățișezi înaintea lui Dumnezeu ca un om încercat, ca un lucrător care n-are de ce să-i fie rușine și care împarte drept Cuvântul Adevărului.

Mai mult


Doamne, ajută-mă să Te aleg

ESTE POSIBIL SĂ TE RIDICI LA ÎNĂLȚIMEA CHEMĂRII LUI DUMNEZEU? PE UN DEAL, de unde se vedea Marea Galileii, Isus […]

Cine a creat lumea? de Janna Arndt și Kay Arthur

Autoarele și slujirea seriei de studii biblice pentru copii intitulată „Descoperă tu însuți” au lansat o nouă serie de studii […]

Ești chemat să conduci? Răspunde chemării!

Ce chemare ai tu? Cum înțelegi la ce te-a chemat Dumnezeu? Ce lucrare vrea Domnul să faci? Încă nu ai […]

Evanghelia după Marcu

Cea mai importantă întrebare este aceasta: cine crezi că este Isus Hristos? Cum poți ști cine are dreptate, având în […]

Să educăm noua generație în folosirea corectă a tehnologiilor informaționale moderne!

La sesiunea din 29 iunie – 10 iulie vom organizaun grup, care vor trece pregătirea pentru predarea noului curs pentru copii “Călătorie în lumea digitală”, lansat recent la Chișinău.

CONTACTEA-ZĂ PROGRAMATORUL

CONTACTEA-ZĂ PROGRAMATORUL