Cunoaște pe Domnul

mai profund.


Trăiește

diferit.


“Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele, și o lumină pe cărarea mea.”

Psalmul 119:105

Cine a creat lumea? de Janna Arndt și Kay Arthur

Autoarele și slujirea seriei de studii biblice pentru copii intitulată „Descoperă tu însuți” au lansat o nouă serie de studii biblice pentru cititorii începători, cu vârsta între 4 și 7 ani. Fiecare carte din acestă serie este concepută astfel încât să-i ajute pe copii să cunoască și să iubească Cuvântul lui Dumnezeu încă de la o vârstă fragedă.

Copiii se vor bucura nespus urmărind numeroasele aventuri ale lui Cristi, Corinei și ale cățelușului Grivei, în timp ce caută să descopere ce ne învață Biblia. Această serie unică folosește toate metodele de învățare – vizual, auditiv, citit-scris și senzorial – pentru a crea o experiență plăcută, distractivă și memorabilă pentru fiecare copil. Studiul Creației este un subiect fundamental și uşor de înţeles de către copii. Când înțeleg cum a făcut Dumnezeu lumea și omul, copiii fac primul pas în a-și vedea rolul în planul Creatorului.

Pune în mintea și inima copilului dragoste de Dumnezeu și de Cuvântul Său! 

Cursul îl puteți procura și în format PDF

Mai mult


Cine este Isus?

CINE ESTE ISUS? HAI SĂ AFLĂM ÎMPREUNĂ!Isus este cea mai importantă persoană care a trăit vreodată. Când vom descoperi cine este […]

Doamne, ajută-mă să Te aleg

ESTE POSIBIL SĂ TE RIDICI LA ÎNĂLȚIMEA CHEMĂRII LUI DUMNEZEU? PE UN DEAL, de unde se vedea Marea Galileii, Isus […]

Cine a creat lumea? de Janna Arndt și Kay Arthur

Autoarele și slujirea seriei de studii biblice pentru copii intitulată „Descoperă tu însuți” au lansat o nouă serie de studii […]

Ești chemat să conduci? Răspunde chemării!

Ce chemare ai tu? Cum înțelegi la ce te-a chemat Dumnezeu? Ce lucrare vrea Domnul să faci? Încă nu ai […]

Să educăm noua generație în folosirea corectă a tehnologiilor informaționale moderne!

La sesiunea din 29 iunie – 10 iulie vom organizaun grup, care vor trece pregătirea pentru predarea noului curs pentru copii “Călătorie în lumea digitală”, lansat recent la Chișinău.

CONTACTEA-ZĂ PROGRAMATORUL

CONTACTEA-ZĂ PROGRAMATORUL