Cunoaște pe Domnul

mai profund.


Trăiește

diferit.


“Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele, și o lumină pe cărarea mea.”

Psalmul 119:105

Ești chemat să conduci? Răspunde chemării!

Ce chemare ai tu? Cum înțelegi la ce te-a chemat Dumnezeu? Ce lucrare vrea Domnul să faci? Încă nu ai răspunsurile la aceste întrebări? Atunci îți propunem un curs extraordinar din care vei găsi răspunsurile la aceste întrebări și la altele. Dumnezeu cheamă pe fiecare om din poporul Său la poziţii de conducere și influenţă în familie, biserică, societate și oriunde în lume. Conducerea adevărată implică mai mult decât a fi persoana din faţă; înseamnă a trăi o viaţă care este demnă de urmat.

Patru lideri importanţi din istoria poporului Israel – Eli, Samuel, Saul și David – de la care poți descoperi principiile-cheie ale conducerii, inclusiv cum să iai decizii înţelepte sub presiune și poți vedea cum au reșit să extragă beneficii din greșelele în timpul conducerii lor.

Mai mult


Cine este Isus?

CINE ESTE ISUS? HAI SĂ AFLĂM ÎMPREUNĂ!Isus este cea mai importantă persoană care a trăit vreodată. Când vom descoperi cine este […]

Doamne, ajută-mă să Te aleg

ESTE POSIBIL SĂ TE RIDICI LA ÎNĂLȚIMEA CHEMĂRII LUI DUMNEZEU? PE UN DEAL, de unde se vedea Marea Galileii, Isus […]

Cine a creat lumea? de Janna Arndt și Kay Arthur

Autoarele și slujirea seriei de studii biblice pentru copii intitulată „Descoperă tu însuți” au lansat o nouă serie de studii […]

Ești chemat să conduci? Răspunde chemării!

Ce chemare ai tu? Cum înțelegi la ce te-a chemat Dumnezeu? Ce lucrare vrea Domnul să faci? Încă nu ai […]

Să educăm noua generație în folosirea corectă a tehnologiilor informaționale moderne!

La sesiunea din 29 iunie – 10 iulie vom organizaun grup, care vor trece pregătirea pentru predarea noului curs pentru copii “Călătorie în lumea digitală”, lansat recent la Chișinău.

CONTACTEA-ZĂ PROGRAMATORUL

CONTACTEA-ZĂ PROGRAMATORUL