Seminar de creștere spirituală, mai 2020

Pandemia a limitat accesul creștinilor la serviciile divine din locașurile sfinte. Un mare număr de biserici nu au reușit să se adapteze la condițiile de închinare și ucenicie în mediul online. Credincioșii caută învățătură și dacă nu cunosc Biblia, devin vulnerabili la diverse erezii și învățături nimicitoare care bântuie masiv în spațiul online. Pentru a preveni rătăcirea și căderea de la credință și pentru ca să aibă o sănătoasă creștere spirituală sănătoasă este important pentru fiecare ucenic al lui Hristos să învețe cum să studieze Biblia în profunzime.

La conferința online de două zile din 30-31 mai pastorul Vasile Filat va preda Epistola lui Iuda după metoda inductivă. La această conferință vei învăța:
– cum să te lupți pentru credința adevărată
– cum să studiezi Biblia în profunzime
– cum să conduci un grup de studiu biblic

 Dacă nu aveți posibilitate să faceți rost de manual în forma tipărită, puteți procura manualul online de la acest link. Pentru participanții la conferință se face o reducere de 30% la versiunea electronică a manualului. Ca să puteți beneficia de reducere trebuie să introduceți la procurare codul IUDA.

Pentru a putea participa este necesar să completați acest formular de înregistrare.


Să educăm noua generație în folosirea corectă a tehnologiilor informaționale moderne!

La sesiunea din 29 iunie – 10 iulie vom organizaun grup, care vor trece pregătirea pentru predarea noului curs pentru copii “Călătorie în lumea digitală”, lansat recent la Chișinău.

CONTACTEA-ZĂ PROGRAMATORUL

CONTACTEA-ZĂ PROGRAMATORUL