Sesiune Evanghelia după Marcu

Dragi prieteni, vă anunțăm că în perioada 6-17 iulie, se va desfășura următoarea pregătire din cadrul Institului Precept.
Datorită contextului în care ne aflăm, sesiunea se va desfășura online, prin aplicația Zoom.
La această sesiune învățătorii Mia și Costel Oglice, vor preda în exlusivitate noul curs de studiu biblic inductiv în baza Evangheliei după Marcu, ce are ca tematică:
Chemarea, puterea și slujirea Fiului Omului – în loc să repete ce au spus oamenii despre Isus, Marcu îți arată slujirea lui Isus. Pe măsură ce înveți să observi cu atenție Evanghelia după Marcu, vei descoperi că Isus nu a lăsat nici o îndoială cu privire la cine este El. Minunile Sale au demonstrat puterea Sa asupra bolilor și infirmităților, a întunericului spiritual, a religiei faptelor moarte, a forțelor naturii și chiar asupra morții însăși.

Programul se va desfășura dimineața de la 9:00-13:00.
După amiază, se va continua de la orele 16:00-20:00.
Pentru a vă înregistra la sesiune este nevoie să completați acest formular. Pentru a procura cursul biblic în foramt PDF accesați acest link.

Sunteți așteptați cu bucurie!


Să educăm noua generație în folosirea corectă a tehnologiilor informaționale moderne!

La sesiunea din 29 iunie – 10 iulie vom organizaun grup, care vor trece pregătirea pentru predarea noului curs pentru copii “Călătorie în lumea digitală”, lansat recent la Chișinău.

CONTACTEA-ZĂ PROGRAMATORUL

CONTACTEA-ZĂ PROGRAMATORUL