Sesiunea Ieremia partea II, Surduc 2019

    În luna iulie am studiat în cadrul sesiunii, prima parte a cărții Ieremia capitolele 1-24, vă invităm cu drag la sesiunea din toamnă 7-19 octombrie, unde vom studia în exlusivitate Ieremia partea II, capitolele 25-52. Ieremia, a fost un proroc chemat de Dumnezeu, el a transmis din partea lui Dumnezeu un mesaj puternic oamenilor din vremea lui, pentru poporul răzvrătit al lui Iuda, în timp ce robia babiloniană era tot mai aproape. Același mesaj este actual și zilelor noastre – un apel la ascultare de Cuvântul lui Dumnezeu. Cei care iau aminte la mesajul lui Ieremia vor primi vindecare și nădejde.

  Învățătorii noștri dragi Mia și Costel Oglice, vor conduce această sesiune. Noi mulțumim mult Domnului pentru ei, pentru osteneala lor și alergarea lor neobosită ca să zidească copii lui Dumnezeu în Cuvântul Său, să îi încurajeze, să le dea direcții astfel ca Evanghelia Împărăției să ajungă până la marginile pământului.

   Sesiunea se va desfășura în cadrul Centrul Eurasiatic de Studii biblice Inductive, Surduc – România. Vă așteptăm cu drag la această pregătire să ne adâncim inimile și privirile în Cuvântul lui Dumnezeu pentru a fi echipați și a crește duhovnicește!

Pentru informații și alte detalii puteți apela la aceste date de contact: Telefon: 0721840426 Email:romprecept@gmail.com Vă așteptăm cu multă bucurie, Dumnezeu să vă binecuvânteze!


Să educăm noua generație în folosirea corectă a tehnologiilor informaționale moderne!

La sesiunea din 29 iunie – 10 iulie vom organizaun grup, care vor trece pregătirea pentru predarea noului curs pentru copii “Călătorie în lumea digitală”, lansat recent la Chișinău.

CONTACTEA-ZĂ PROGRAMATORUL

CONTACTEA-ZĂ PROGRAMATORUL