Sesiunea 2 Corinteni – Slujitori ai împăcării

Dragi prieteni, studenți și slujitori în perioada 3 – 13 august, Mia și Costel Oglice vor preda online prin aplicația zoom, sesiunea 2 Corinteni. Orarul zilnic se va desfășura în două etape, dimineața de la ora 10:00-13:00, a doua parte de la ora 16:00-20:00.

2 Corinteni este o carte despre slujire – diverse feluri de slujire. Uneori, în timp ce slujesc, creștinii sunt apăsaţi peste măsură de mult, mai presus de puterile lor. Cum putem face față acestor situații? Studiind 2 Corinteni vei învăța cum să te întărești în Domnul atunci când ești acuzat și persecutat, cum să te încrezi în El și să nu cazi de oboseală și chiar să căuți să-i îndrepți pe potrivnicii/acuzatorii tăi. Dumnezeu ne-a făcut o chemare măreață, să fim slujitori ai împăcării. La această sesiune vei învăța cum să-ți împlinești chemarea de a împăca oamenii cu Dumnezeu la cea mai înaltă calitate, ca pentru Domnul. Cursul biblic îl puteți procura online în foarmat PDF.

Linkul de înregistrare la sesiune este acesta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWjcjU00HyivehUHoDocfvSOSZvGK2_0rcJVUL-2fHhC5I3A/viewform


Să educăm noua generație în folosirea corectă a tehnologiilor informaționale moderne!

La sesiunea din 29 iunie – 10 iulie vom organizaun grup, care vor trece pregătirea pentru predarea noului curs pentru copii “Călătorie în lumea digitală”, lansat recent la Chișinău.

CONTACTEA-ZĂ PROGRAMATORUL

CONTACTEA-ZĂ PROGRAMATORUL