Sesiunea I Ioan, Surduc 2018

Dragi profesori, în perioada 5-16 Februarie 2018, la Centrul de Studi Biblice  Surduc – România, se va desfășura următoarea sesiune de nivel II. Această sesiune, va fi condusă de către învățătorii noștri scumpi Mia și Costel Oglice. În exclusivitate se v-a preda noul curs de studiu biblic în baza primei Epistole a lui Ioan. Cum poți ști că ai viața veșnică? De unde știi dacă ești cu adevărat născut din nou? Ce înseamnă să fii sfânt,  să-L iubești pe Dumnezeu? Acest curs de studiu biblic abordează aceste subiecte, care sunt elemente fundamentale ale credinței creștine.

În premieră pentru profesorii de engleză, se v-a preda manualul English For a New Life for Kids și metode de predare a Evangheliei și a englezei pentru copii. Această sesiune va fi predată de către Rebecca Mărgescu.

Pentru mai multe informații puteți să apelați la aceste date de contact: Telefon 0721840426, 0722436143, email: romprecept@gmail.com.

Vă așteptăm cu mult drag!


Să educăm noua generație în folosirea corectă a tehnologiilor informaționale moderne!

La sesiunea din 29 iunie – 10 iulie vom organizaun grup, care vor trece pregătirea pentru predarea noului curs pentru copii “Călătorie în lumea digitală”, lansat recent la Chișinău.

CONTACTEA-ZĂ PROGRAMATORUL

CONTACTEA-ZĂ PROGRAMATORUL