Utimele

Eliberarea de Frică - studiu biblic online gratuit
Category: Știri

Eliberarea de Frică - studiu biblic online gratuit

În mijlocul haosului, frica se aprinde repede, ne fură pacea, ne ferește de generozitate, ne îndepărtează unul de celălalt. În mijlocul fricii, credința ne poate elibera. Indiferent de ceea cu ce te confrunți, Cuvântul lui Dumnezeu este o bază solidă și constantă, și nimic nu trebuie să te împiedice să-L descoperi tu însuți. Mulțumită partenerului nostru generos, organizația Precept International oferă cursul „Eliberarea de Frică”  tuturor celor care doresc - GRATUIT.

Nu trebuie decât să completezi formularul de mai jos și îți vom expedia manualul la email. De asemenea, îți oferim posibilitatea de a te conecta la un grup de studiu biblic online pentru a fi ghidat de un lider cu experiență!

Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator

Evenimente

Echipa - Precept Ministries România

Misiunea lucrării Precept Ministries România este zidirea sufletească a oamenilor în Cuvântul lui Dumnezeu.

Viziunea lucrării Precept  este  formarea de  ucenici demni de urmat ai lui Isus Hristos, prin studiul inductiv al Bibliei, având o concepţie biblică despre lume şi slujind cu credincioşie biserica, prin puterea Duhului Sfânt.

Scopul  misiunii Precept Ministries Eurasia este să ducă întotdeauna oamenilor, de pretutindeni, oriunde s-ar afla, indiferent de limbă și vârstă, un singur mesaj - Biblia, și o singură metodă - studiul inductiv, spre slava lui Dumnezeu!

Vizitați-ne și pe Facebook!